Team Early Stage
Vi er tre gründere som har gått sammen for å lære studenter og fremtidige entreprenører alle de tingene vi skulle ønske noen hadde fortalt oss før vi startet våre egne oppstartsselskaper.

Sammen med selskapet vårt Braver AS, partnere og sponsorer fra næringsliv og offentlig sektor har vi realisert visjonen vår i form av Early Stage.
Christer Dalsbøe
Christer har bakgrunn som rådgiver for oppstartsselskaper, samt som kommersielt ansvarlig forretningsutvikler i tech-startupen Timely i San Francisco og Oslo.

I Early Stage holder Christer foredrag om "life hacking", hvordan skape sin egen fremtid ved å være street smart, salg og nettverksbygging, hvordan finne kunder, og hvordan du kan bli en idémaskin og problemløser i verdensklasse.
Andreas Tungland
Etter å ha utdannet seg som både som softwareutvikler og som Kaospilot, har Andreas dyp forståelse for teknologi, og ikke minst for menneskene som skal bruke teknologien.

Andreas har ansvaret for å designe Early Stage programmene slik at deltakerne lærer mest mulig, og har det mest mulig gøy underveis i prosessen. Han den som er tettest på deltakerne som coach og rådgiver underveis i programmet, for å hjelpe teamene mot maksimal læring og best mulig resultat.
Jacob Mørch
Jacob er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og startet sin første bedrift Easybnb i 2015. Året etterpå var han med på å starte det første kullet av Early Stage.


Som foredragsholder vil Jacob få deg som deltaker til å reflektere over tema som digital markedsføring, startup-teknologi, hvordan du finner investorer, og hvordan du lager og tester prototyper for å finne ut om idéene dine er gode eller dårlige.
Fredrik Bedsvaag
Fredrik utdanner seg til å bli lektor i engelsk og sosiologi ved Universitetet i Bergen, og bringer med det inn pedagogiske innspill i gjennomføringen av Early Stage.


I Early Stage jobber Fredrik administrativt i gjennomføringen av programmet. Studenter i Bergen kommer også til å bli kjent med Fredrik i de fysiske samlingene på Marineholmen.