Ofte Stilte Spørsmål

Her har vi svart på de spørsmålene vi oftest får fra nysgjerrige studenter som lurer på om de skal søke opptak.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, send oss gjerne en epost på team@earlystage.no.
Trenger jeg å ha en idé for å søke opptak til Early Stage?
Nei, absolutt ikke. Tidlig i programmet kommer teamet ditt opp med en bunch av ulike idéer som kan jobbes videre med gjennom programmet.
Hvem kan søke?
Alle studenter kan søke Early Stage, helt uavhengig av hva du studerer.
Skjer programmet digitalt?
Ja, Early Stage gjennomføres heldigitalt – men dette er noe helt annet enn Zoom-forelesningene du er vant til fra skolen. Vi bruker fantastisk gode og morsomme digitale verktøy, og teamet bak Early Stage har spesialisert seg på å skape engasjerende digitale læringsopplevelser. Som tidligere deltaker Christine så fint sa det "det var den desidert kuleste digitale opplevelsen jeg har vært med på!"
Hvor mye tid tar programmet?
Programmet er lagt opp slik at det lar seg kombinere med dine fulltidsstudier, og foregår derfor på ettermiddagstid, samt i noen helger. Regn med å bruke to hele ettermiddager fra kl 15-19 per uke uker, samt en helg, pluss noe tid til eget arbeid sammen med teamet utenom samlingene.
Hva koster det?
Early Stage er helt gratis for deltakerne som velges ut, takket være bidrag fra våre generøse samarbeidspartnere.
Når er søknadsfristen?
Cirka en måned før oppstart av et nytt program. Meld deg på vår epost-liste, så mailer vi deg så fort søknadsvinduet for nye programmet åpner.
Jeg har allerede en startupidé - kan jeg jobbe med den gjennom programmet?
Nei, du og teamet ditt vil komme opp med helt nye idéer å jobbe med gjennom programmet. Men læringen kan du naturligvis ta med deg og bruke på egen idé etter at Early Stage er ferdig.
Kan jeg søke med en venn?
Alle søknader behandles individuelt. Du og vennene dine kan naturligvis søke alle sammen, men ikke sammen som en gruppe.
Får jeg noen studiepoeng for å være med?
Nei, her får du kun masse læring i en spennende og engasjerende setting, sammen med masse andre talentfulle mennesker.
Hva skjer etter at programmet er ferdig?
Da blir du invitert inn i alumninettverket vårt, og får mulighet til å bli kjent med alle dem som har vært gjennom programmet før deg. Her finnes noen av landets mest fremoverlente unge mennesker, og samtlige deler en interesse for entreprenørskap, verdiskaping og personlig utvikling. Vi holder jevnlig alumnitreff med både faglig og sosialt innhold på agendaen.

Nysgjerrig på Early Stage?

Meld din interesse ved å fylle inn skjemaet under.
Vi sender deg infoen du trenger for å søke opptak.
Ditt fornavn
Epostadresse
Bosted