Historien bak Early Stage

Early Stage startet med inspirasjon fra startupmiljøet i San Francisco, et sterkt ønske om en læringsarena utenom det vanlige, og et udekket behov for en møteplass for likesinnede unge talenter.
Fra San Francisco til Bergen
Etter å ha jobbet i oppstartsselskaper i Silicon Valley, og senere startet, solgt og vært rådgiver for startups i Norge, har vi fått erfaring med overgangen fra student til gründer.

Dette ble grunnlaget for å lage en type læringsarena vi selv savnet som studenter, og som vi mener er essensiell hvis norske studenter senere skal lykkes som entreprenører eller som innovative ansatte i større selskaper.
Ut med forelesningssal, inn med prøving og feiling
Vi var lei av forelesningssaler med utdatert faglig innhold, forelesere som aldri selv hadde vært gründere, og forretningsplankonkurranser med fine diplomer til vinnerene.

Ingenting av dette er relevant når man tar risiko i den virkelige verden, fordi det finnes ingen sikre svar når man starter noe nytt.
Startup-skole designet fra scratch
Erfaring fra den virkelige verden er mye mer verdifullt enn forretningsplaner og eksamener i entreprenørskap.

Der universitetene er nødt til å hensynta vurderingskriterier, karaktersetting og fasiten bakerst i boka, har vi kunnet designe den startupskolen vi selv savnet helt fra bunnen av.
Vi lærer av de beste
Early Stage er basert på rammeverk, metodikk og verktøy som internasjonale vekstbedrifter bruker hver dag, som LEAN startup, design thinking, customer development og Jobs To Be Done.

I tillegg har vi besøkt Stanford, MIT, Duke, Babson College og Boston University for å lære hvordan verdens beste universiteter lærer sine studenter eksperimentell entreprenørskap.
Resultatet heter Early Stage
Resultatet av alt dette er et program stappfullt av prøving, feiling, diskusjon og læring.

Hvis du er en student med nysgjerrighet og stå-på-vilje, håper vi å se din søknad i innboksen vår snarest.