Early Stage Education

Alumni Story: Vilde Regine møtte sine medgründere under Early Stage 2019Med tilskudd fra Innovasjon Norge og 2. plass i Venture Cup gir Vilde og resten av teamet i Healthy EATS full gass!
image
Navn: Vilde Regine Tellnes
Early Stage-kull: 2019 (fjerde kull)
Studiebakgrunn: Fullfører master i samfunnsøkonomi ved UiB sommeren 2020

Hva holder du på med nå?

Når jeg sommeren 2019 tok grunderskolen, bodde i San Francisco og jobbet i en techstartup i Silicon Valley, fikk jeg blod på tann for innovasjon og entreprenørskap. Jeg fikk så nyss om en startupskole i Bergen og endte opp med å skrive unna søknaden til Early Stage under verdens største hackekonferanse i Las Vegas. Det kunne ikke vente. Jeg måtte forsikre meg at jeg kunne fortsette å være i denne skaperboblen når jeg returnerte til Bergen. Det jeg ikke visste da var at bare måneder senere skulle jeg starte selskap Healthy EATS med to medgründere, Arve Eide og Kimiya Oshikoji, som jeg traff på Early Stage. De siste ukene har vi fått 100 000 kr i tilskudd fra Innovasjon Norge, kommet på 2.plass i venture cup og blit tatt opp i VIS Innovasjons sitt Grunderhub-program.Nå skriver jeg master i samfunnsøkonomi, jobber deltid i DNB, går Future Leaders lederprogram kombinert med å starte Healthy EATS, hvor jeg er dagligleder og medgründer. Energien og tiden fremover går til å videreutvikle Healthy EATS med tilskuddet fra Innovasjon Norge.


Hva er Healthy EATS?

Healthy EATS er et nyoppstartet FOOD as a service-selskap. Vårt unike Healthy FAST FOOD konsept bygger på effektivitet, kvalitet og bærekraft. Vi planlegger å revolusjonere Healthy Fast Food industrien ved å endre måten sunn fast food serveres, kjøpes og leveres på; alt-i-ett-løsning av teknologi, bærekraft og distribusjon.

imageHvorfor Healthy EATS?

Vi ønsker å gjøre valget for sunn mat raskere og enklere, og etterlate kunden med et godt måltid, bedre samvittighet og mer tid.

Hva lærte du i Early Stage som du får bruk for i prosjektet du holder på med nå (eller i livet forøvrig)?

Early Stage gav meg en verdifull verktøykasse, alt fra arbeidsmetodikker, digital markedsføring, pitching, entreprenørskap i praksis til at det faktisk er mulig å lansere et produkt med nettside, video som illustrerer konseptet og visjon på 60 minutter. Når det er sagt var den viktigste lærdommen verdien av å prøve og feile fort. Alle disse komponentene bruker jeg i oppstartfasen og videreutviklingen av food tech selskapet, Healthy EATS.

Hvordan har Early Stage påvirket deg utover akkurat ferdighetene du lærte?

På Early Stage møtte jeg likesinnede sultne skapersjeler og arrangører som tenkte helt nytt. To av de sultne karene fra NHH delte min visjon og ble mine medgründere i Healthy EATS. Hadde jeg ikke hatt en arena som ES hadde jeg gjerne aldri truffet dem.

Hva vil du si til studenter som vurderer å søke på neste runde av Early Stage?

ES er enormt lærerikt! Du lærer ikke bare mye om entreprenørskap i praksis, men du danner nettverk, lærer mye om deg selv og går ut av komfortsonen. Hvis du er interessert i personlig utvikling og syns entreprenørskap er spennende så er det en erfaring du ikke vil være foruten! Ta sjansen, det verste som kan skje er at du kommer ut noe klokere.
Vi gleder oss til å se hva ferden bringer videre for Vilde Regine og resten av gjengen i Healthy EATS. Du kan lære mer og følge utviklingen til Healthy EATS på Facebook og deres hjemmeside.
Alumni Stories