Early Stage Education

Alumni Story: Jostein lærer deg fremtidens ferdigheter på sin kodeskole!

Navn: Jostein Hogsnes,
Early Stage kull: 2016 (Første kull),
Studiebakgrunn: Markedsføringsledelse på BI, ferdig i 2019.

Jostein tror at programmering er en fremtidsferdighet som de fleste har godt av å kunne litt om. Vi er helt enige. Det er derfor gøy å se at han etter Early Stage bestemte seg for å gjøre noe med dette, og nå holder på å starte et “kode-akademi” for dem som vil lære kunsten å snakke med datamaskiner!

Vi måtte ta en prat med Jostein for å høre mer...

Hva holder du på med nå?

Jeg jobber fulltid i Schibsted og jobber samtidig med å starte Norwegian Coding Academy. Planen har lenge vært å starte 12-ukers bootcamp. Det ligger foreligger noen endringer i planene, og vi ønsker å satse bredere med mindre omfattende kurs innen programmering for de som ønsker å lære noe uten nødvendigvis å måtte lære alt.

Kursstart er satt til januar 2020 i Oslo, etter å ha blitt utsatt fra juli 2019. I tillegg lager jeg også en podcast på fritiden ;-)

Hva lærte du i Early Stage som du får bruk for i oppstartsfasen til kodeakademiet?

Å satse uten nødvendigvis vite hva du driver med. Så lenge du vet du har et marked, trenger ikke produktet være 100% ferdig før du setter i gang. Vårt produkt er veeeeldig langt fra 100% ferdig ennå, men vi kaster oss ut i det likevel!


image


Hvordan har Early Stage påvirket deg utover akkurat ferdighetene du lærte?

Programmet ga meg et mindset som gjør at jeg i mye større grad tør å satse og feile!

Hva vil du si til studenter som vurderer å søke på neste runde av Early Stage?

SØK!!!
Sjekk ut Norwegian Coding Academy på nett for å se når kurs og oppstartsdatoer annonseres.

Vil du lese mer om Early Stage programmet, kan du gå til earlystage.no, hvor du også kan søke opptak eller melde deg på nyhetsbrevet vårt for å få tilsendt mer informasjon.
Alumni Stories